loading

Groepsmenu's

Voor gezelschappen vanaf 15 personen heeft Sluizer Restaurants aantrekkelijke Groepsmenu's samengesteld, in diverse prijscategorieën. Ook is het mogelijk om een unieke besloten ruimte te huren voor ' private dining ', een Wijn- of Champagne Tasting, een Speldiner, Receptie, Afstudeerfeest of Vergadering.

Groepen Amsterdam

Sluizer Restaurants biedt de leukste dinerspelarrangementen van A'dam o.a. in samenwerking met . Denk aan spannende, hilarische moordspellen of een gezellig Hollandspel, natuurlijk werken wij met meerdere Eventburo's met spellen als Ranking de Stars, VR dining etc. Allemaal zeer entertainend, interactief. Deze combinatie uiteten is perfect voor een ludiek en sfeervol bedrijfs-, vrijgezellen- of familieuitje in A'dam! Onze ervaring, kennis en kwaliteit geeft u ook mogelijkheden tot zakelijke bijeenkomst of "fine dining".

Vraag naar de opties voor uw diner en om een vrijblijvende rondleiding. Bij een walking dinner, krijgt men een begeleide tour door A'dam en geniet men van iedere gang van een menu in een verschillend restaurant.
Sluizer Restaurants serveert met liefde voor de Eventburo's zowel, voor-, hoofd- of nagerechten begeleid met een drankje.
Bij Sluizer Restaurants streven we naar continue verbetering van gerechten, service en totale beleving – dat is onze passie!

Testimonials

Contact

Utrechtsestraat 45, 1017 VH Amsterdam
info@sluizer.nl

+31-(0)20-622-6376
Top